Horoscop 18 iunie si runele saptamanii 18-24 iunie

 RUNE săptămâna 18-24 iunie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele intră pe aleea fericirii, Săgetătorii câștigă pe toate planurile,

Oferte pentru tine la un clic distanta:

Horoscop 18 iunie 2018. Bani bonus, vacanţă şi o şansă la dragoste

 

Horoscop 18 iunie 2018. O zi liniștită și calmă, recomandată creativității profesionale. Având în vedere vremea care e foarte schimbătoare, planurile în natură nu pot fi puse în practică.

Pe plan personal urmează schimbări importante, care vor concluziona eforturile din ultima perioadă. Nu vă aşteptaţi la ceva fantastic şi încercaţi să apreciaţi orice ajutor al destinului.

berbec

Horoscopul runelor. Berbec:

Aveți două șanse: să vă mutați într-un serviciu mai bun, să lăsați locul de muncă actual sau, dacă sunteți doritori, să vă schimbați locuința. Aveți șansa să alegeți, nu se poate amândouă.

 18 iunie 2018 Berbec: Berbecul pe 18 iunie este destinat să primească știri neașteptate. Acest veşti vor veni de la unul dintre prietenii tăi. Un bărbat care s-a căsătorit recent va raporta că este pe punctul de a divorța. Desigur, veți încerca să convingeți această persoană că divorțul este prea mult, dar nu te va auzi. În acest caz, ceea ce se întâmplă vă va învăța să vă prețuiți dragostea. Fie că aţi oferit-o deja, fie că nu. Încercaţi să vă ajustaţi atitudinea față de cei dragi şi să-i înconjurați cu atenție maximă.

 

 

Horoscopul runelor. Taur:

Taurul e cu gândul la vacanță. Nu are treabă cu nimeni și trebuie să-și pregătească bagajele, pentru că astrele și runa

taur

 le anunță o călătorie.    

18 iunie 2018 Taur: Taurul astăzi va fi dificil să se alăture unui nou proiect de lucru. Motivul nu este proiectul, ci starea voastră. Veți pluti în nori, amintiți-vă mereu cât de bucuros și cât de ușor a fost în weekend. Dacă doriți să repetați această experiență, nu trebuie să vă neglijați afacerea sau locul de muncă. Altfel, va trebui să vă petreceți săptămâna viitoare eliminând astfel de neajunsuri. Găsiți o cale de a vă readuce într-o stare de lucru cât mai curând posibil.

 

 

Horoscopul runelor. Gemeni:gemeni

Pentru ei s-a anunțat o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Fiți pregătiți să le întâmpinați, pentru că sunt benefice.

Horoscop 18 iunie 2018 Gemeni: Gemenii astăzi vor avea tendința să se panicheze fără vreun motiv bun. După ce ați auzit o observație destul de ușoară de la șeful dvs., mintea va produce imagini despre cum va arăta șomajul. Cu o inimă grea, vă veți imagina cum veți anunța această veste rudelor voastre. Din fericire, veți fi în curând eliberați de aceste gânduri dureroase. Șeful te invită din nou la birou, te instruiește la un nou proiect și, în sfârșit, înțelegi că nimeni nu intenționează să te concedieze.

 

Horoscopul runelor. Rac:rac

Racul e sfătuit să încerce să abordeze toate problemele care îl presează, care îl interesează, care au venit asupra lui. Să schimbe foaia sau să abordeze altă tactică.

Horoscop 18 iunie 2018 Rac: Racul astăzi ar trebui să fie dedicat eliminării tuturor deficiențelor legate de locul de muncă. Încearcă să scapi de ele cât mai repede posibil și apoi vei primi imediat un bonus decent. În acest moment, reflectați asupra modului în care puteți distribui această sumă cât mai înțelept și mai serios posibil. De exemplu, o puteți folosi ca o plată în avans pe un împrumut pe care ați vrut mult să-l scoateți, dar nu aţi îndrăznit. Util. Ceva util şi necesar, nu uitaţi.

 

Horoscopul runelor. Leu:leu

Are o săptămână care, după greșelile pe care le-a făcut în săptămânile anterioare, a ajuns acum să fie pe o pojghiță de gheață foarte subțire.

Horoscop 18 iunie 2018 Leu: Leul pe 18 iunie 2018 va fi destul de îngrijorat de soarta proiectelor lor de afaceri. Ei vor fi amenințați imediat după ce partenerul tău pe aceste proiecte declară că a ieșit din echipă. Nu te panica; afacerea dvs. va putea să existe fără el, mai ales că există o persoană apropiată de dvs., care este gata să investească în proiectul dvs.. De fapt, ei te vor aborda cu această propunere chiar azi. Sarcina dvs. numărul unu este să nu întârziaţi cu reflecții pe această temă.

 

Horoscopul runelor. Fecioară:feceoara

Fecioarele au intrat pe o alee a fericirii. Primul sfat: să se relaxeze. Al doilea: Nu vă mai faceți gânduri rele despre rude, despre prieteni apropiați că au ceva probleme de sănătate.

Horoscop 18 iunie 2018 Fecioară: Fecioara se poate aștepta la o conversație dificilă cu cealaltă jumătate. Va dori să audă din nou cât de mult sunteți îndrăgostiți de ea și cât de sincer îi prețuiți afecțiunea. Dacă nu sunteți puternic în poezie, cereți ajutor pe internet. Găsiți o poezie a unui autor necunoscut și citiţi din inimă. Nu uitați să spuneți că nu sunteți adevăratul autor al acestei poezii, altfel o să vă ia drept mincinos şi manipulator.

 

 Horoscopul runelor. Balanță:balanta

Pentru cei tineri, necăsătoriți, runa le aduce simbolul dragostei. Dragostea poate, însă, să se reverse și asupra cuplurilor mai vechi, care își pot reînnoi jurămintele.

Horoscop 18 iunie 2018 Balanţă: Multe Balanţe astăzi vor fi acuzate de lipsa gustului. Tinuta pe care o alegeți pentru o performanță publică importantă va fi plăcută numai de cei care sunt absolut nefalimiari cu astfel de concepte, cum ar fi stilul, bunul gust și simțul proporției. Cel mai rău dintre toate, acest costum ridicol va distruge impactul discursului tău. Acest lucru nu se va întâmpla dacă luați în considerare această previziune și, în ajunul discursului major, gândiți-vă la stilul și imaginea dvs. la cele mai mici detalii.

 

Horoscopul runelor. Scorpioni:scorpion

Scorpionii au ajuns într-un punct în care izbucnesc, explodează, arată pe față tuturor celor care le-au greșit greșelile și încearcă să-i pună la punct.

Horoscop 18 iunie 2018 Scorpion: Scorpionii astăzi nu vor putea să înțeleagă ce vor alții de la ei. În general, nu veți fi tari în nimic legat de comunicațiile umane. Nu este nimic teribil în legătură cu această orbire emoțională care vă va afecta, dar veți avea unele necazuri. Veți pierde șansa de a vă apropia de persoana care a fost drăguță cu tine de mult timp. Și asta e într-un moment în care va anunța că te place şi vrea să te cunoască mai bine. Nu te bloca, încearcă să-ţi revii şi prinde şansa. Nu va mai veni a doua oară.

 

Horoscopul runelor. Săgetător:sagetator

Cu puțină întârziere, Săgetătorul e deținătorul adevărului absolut. Câștigă pe toate planurile!

Horoscop 18 iunie 2018 Săgetător: Sagetatorii din 18 iunie 2018 vor dori schimbări mari în existența lor monotonă. După ce ați luat o astfel de decizie, faceți un plan detaliat despre ce, cum și când va începe o reformă. Dacă nu aveți un plan decent, riscați să distrugeți ceea ce doriți să salvați. Deci, nu poți să distrugi o poveste de dragoste doar pentru că te plictisești. În primul rând, trebuie să te întrebi: “Pot exista fără a doua jumătate, sau viața mea fără ea va fi și mai rea?”

 

Horoscopul runelor. Capricorn:capricorn

Fiți pregătiți: e perioadă de mesaje, telefoane. Vine un mesaj foarte important!

Horoscop 18 iunie 2018 Capricorn: Capricornul astăzi poate fi ușor înșelat, chiar de către un copil. Din mai multe motive personale, veți începe să idealizați nerezonabil această lume și pe toți cei din jurul vostru. Dacă nu scoateți aceşti ochelari trandafirii cât mai curând, este posibil să aveți probleme. Sfatul relevant pentru dvs. este să nu credeți tot ceea ce vi se spune și nu vă lăsați amăgiți de complimentele dulci, mai ales dacă aceste complimente sunt oferite de reprezentanții sexului opus.

 

Horoscopul runelor. VărsătorVarsator

: Cineva se gândește să vă trimită un cadou minunat!

Horoscop 18 iunie 2018 Vărsător Pentru Vărsător, principala problemă a acestei zile va fi vremea. Nu contează ce vedeți în afara ferestrei (ploaie sau soare strălucitor), tot nu vă va plăcea. Ca o consecință, veți bombăni toată ziua rudelor sau prietenilor că planurile imediate sunt ruinate ba din cauza ploii, ba din cauza căldurii. Opriți fluxul de afirmații ridicole despre vreme, pentru că nu este vina lor că ați stăpânit arta lenei. Cu asta trebuie să te lupți, astfel încât viața ta să revină la normal.

 

Horoscopul runelor. Pești:pesti

Vor afla foarte curând un adevăr extraordinar de important cu un marcaj benefic asupra existenței lor, a vieții lor.

Horoscop 18 iunie 2018 Peşti Pestii nu sunt destinați să obțină astăzi victorii. Acest lucru nu te deranjează, deoarece tu însuți nu vei fi prea activ în lupta pentru aceste victorii. Veți fi mai interesat de modul în care se dezvoltă noua poveste de dragoste a relației celui mai bun prieten, sau alte detalii despre lucruri care nu vă privesc direct. În timp ce vă pierdeți timpul prețios pe aceste chestii fără sens, ceva cu adevărat important va fi pierdut de voi. Ar putea fi o oportunitate de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a realiza o creștere importantă a carierei. Încercaţi să vă concentraţi pe ceea ce vă priveşte, nu să vă uitaţi cum trăiesc alţii.

Sursa: Observator si a3

Articol editat cu sprijinul magazinului MAGROT.RO  pe care va invit sa al accesati aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.