Politica de retur

Retur produse

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele;
 • 2. Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de colegii nostril;
 • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa astepti curierul pentru apreda coletul. Nu trebuie sa platesti nimic curierului.
 • 4. Ambaleaza produsul astfel incat sa nu poata fi deteriorate la transport.
 • 5. Pentru siguranta fotografiaza coletul cu awb atasat de catre curier pentru a avea dovada predarii coletului
 • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei primi in termen de 14 zile contravaloarea produsului in contul trecut in formular sau vei fi contactat de catre colegii nostri cu privier la desfasurarea si finalizarea acestei proceduri
 • 6. Taxa de transport nu este returnabila indiferent de problema semnalata
 • 7.returnare prin curierul nostru taxa 12,99 lei,  aceasta taxa reprezinta tariful care firma noastra al achita catre curier pentru preluarea coletului de la dumneavoastra!
 • returnare de catre client prin mijloace proprii ale acestuia taxa 0 se va restitui contravaloarea produsului returnat Adresa de retur: str. Lacului, nr.4, Valea Lupului, jud Iasi, cod postal: 707410
 • returnarea de catre client prin mijloace proprii se poate face prin curier sau serviciul prioripos al Postei Romana la adresa de mai sus.
 • In cazul returnarii prin mijloace proprii se poate face restituirea ramburs fara plata taxelor de transport .Va rugam sa ne anuntati daca efectuati returul prin mijloace proprii la  tel. 0770663023 sau tel.0770554378

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Costul transportului este in sarcina clientului,  Avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii MAGROT.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. MAGROT.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea si verificarea produsului vandut. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor conform procedurilor legale.

Taxe si modalitati de retur: 

returnare prin curierul nostru taxa 12,99 lei

returnare de catre client prin mijloace proprii ale acestuia taxa 0

Adresa de retur: str. Lacului, nr.4, Valea Lupului, jud Iasi, cod postal: 707410

Exceptii:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

 • 1. furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (EX. calculatoarele asamblate la cerere sau sisteme Diaxxa, Laptopuri, Desktopuri unde s-a intervenit la solicitarea cumparatorului asupra configuratiei acestora)
 • 2. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora prin natura folosirii sau expira rapid;
 • 3. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; (EX. produse de ingrijire personale, peroduse din categoria Copii si Bebelusi, casti intraauriculare, etc)
 • 4. furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • 5. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare; (Ex. jocuri, softuri, licente, extensii de garantii, filme, carti audio, carti interactive, etc.)
 • 6. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii; (Atentie! Cartile nu se mai pot returna dupa ce au fost citite!)
 • 7. contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;
 • 8. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.(EX. Licente electronice, extensii de garantii)
 • Genti plicuri, brelocuri ale caror valoare nuu depaseste suma de 50 lei deoarece nu se acopera costurile de transport tur retur.
 • Gentile plicurile nu pot fi returnate deoarece ele pot folosite fara a se determina graul de utilizare ale acestor. Prin exceptie aceste produse pot fi returnate doar in varianta in care acestea au fost primite cu defect situatie in care termenul de retur nu poate depasi 24 ore din momentul receptionarii coletului.

Atentie! Dispozitivele medicale nu se regasesc in dispozitiile OUG 34/2014 si nu se pot returna!

De retinut!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa (daca e cazul), ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri sau returnari repetate.

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului din factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Courier in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Modificarea datelor de facturare de pe persoana fizica pe persoana juridica se poate solicita in termen de maxim 48 h de la intrarea in posesie a produselor. Termenul de solutionare este de pana la 30 zile lucratoare. Se pot modifica doar facturile care au chitanta eliberata de catre firma de curierat pe persoana juridica. Facturile eliberate la sediu nu se modifica

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, consumabile imprimanta (cartuse, drum unit, hartie), folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa accesati pagina de contact.

In cazul produselor cu defect

Taxa de transport nu este returnabila chiar dacă produsele au anumite defecte.

Se va returna doar contravaloarea produsului sau produselor comandate fără taxe de transport.

Formular de retur:

  denumirea produsului sau sku , numar produse)