Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.magrot.ro.

Site-ul magrot.ro este operat de societatea II.Rotenstain D., cu sediul in IASI , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F22/68/2018 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului magrot.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Adresa, adreasa de e-mail, numarul de telefon precum si alte date personale vor fi utilizate strict pentru transmiterea de date relevante cu privire la scopul si activitatea dumneavoastra pe sit  ( comenzi inregistrare sau alte produse si servicii cu care sunteti de-acord) in stricta conformitate cu acordul GDPR. Aceste date vor putea fi sterse din sistem la solicitarea expresa a dumneavoastra prin e-mal: contact@magrot.ro sau telefonic 0770554378.

Convorbirile efectuate sau primite pe nr.0770554378 vor fi inregistrate si stocate 3 luni

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului , studierea fiecarei poze si citirea cu atentie a specificatiilor sau a descrierii produsului in special a culorii dimeniunilor si marimii produsului inainte de a-l cumpara. Aveti dreptul si puteti sa transmiteti orice nelamurire legata de produs sau modalitati de livrare inainte de a face comanda prin intermediul paginii de contact sau specificati anumite cerinte legate de produs chiar in momentul comenzii in rubrica “informatii suplimentare” la sectiunea” note comanda”.Raporturile comerciale dintre cumparator si magrot.ro administrat de II. Rotenstain D. sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000 cu amendamentele si completarile ulterioare, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In caz de renuntare  produs consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului (urmand sa achite taxele de transport)  sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului .Produsele returnate trebuie sa fie in aceiasi stare in care au fost primite (sa nu fie purtate sau deteriorate din vina clientului) .

Administratorul magrot.ro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.magrot.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.magrot.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii magrot.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile Romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul magrot.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului magrot..ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului  de contact.

Termeni de utilizare > Politica de confidențialitate  GDPR

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, magrot.ro prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menţionate în continuare.

Prin prin bifarea casutei acceptare termeni si conditii va dati acordul ca toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator/client beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului magrot.ro:

-Stabilirea contactului cu clientii;

-Prelucrarea comenzilor

-Trensmiterea si contactarea telefonica sau e-mail a informatiilor/notificarilor legate strict de comanda efectuata si livrarea aferenta comenzilor efectuate pe magrot.ro. Accesati link-ul de mai jos pentru a vedea toate detaliile legate de confidentialitatea datelor personale.

Confidentialitate

 

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www. magrot.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii magrot.ro in urmatoarele scopuri:

[expander_maker id=”5″ more=”Citeste mai mult” less=”Mai putin”]
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea magrot.ro si a tertilor cu care magrot .ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe

www.magrot.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar magrot.ro nu va solicita si nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, la adresa de email contact@magrot.ro sau telefonic la 0770554378 

[/expander_maker]

 
CONDITII DE RETURNARE:

Produsele pot fi returnate in urmatoarele conditii

[expander_maker id=”5″ more=”Citeste mai mult” less=”Mai putin”]

  Daca doriti sa schimbati produsul cumparat sau sa va returnam contravaloarea lui, este obligatoriu sa ne contactati la adresa de e-mail contact@magrot.ro  sau numar de telefon

0752609551 sau 0770554378

 Ne-ar placea sa ne spuneti motivul de retur pentru a imbunatati calitatea produselor si serviciilor oferite de magrot.ro. 

Important: 

* Produsele cumparate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor .

* Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client ( tur si retur ) .

* Returul este acceptat doar atunci cand produsele nu sunt purtate, se afla in stare perfecta asa cum au fost livrate, au dupa caz toate etichetele  si  sigiliile cu care au fost livrate.
Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este purtat sau deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs.
Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.
In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), magrot.ro isi rezerva dreptul de a nu inlocui sau rambursa contravaloarea produsului returnat.
Nu vor fi acceptate la retur urmatoarele produse: 

–  produse cu etichetele de identificare sugilii sau ambalaj deteriorat sau lipsesc;

– Alimentele achizitionate;

– Produsele purtate, spalate,  care miros a parfum sau patate;

– Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (de ex: produse cosmetice);

– Produse de ingrijire personala: cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intima si igiena dentara;

– Lenjerie intima: de orice fel inclusiv costume de baie ;

– Produse din categoria jucarii (de ex: lego, fluiere, trompete), copii & bebe (de ex: scutece absorbante de unica folosinta), petshop (de ex: cosuri, jucarii, accesorii);

– Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

– Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

– Inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

– Ziare, periodice si reviste;

– Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate;

– Echipamente cu licente OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);

– Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;

– Echipamentele protejate de parole introduse de UTILIZATOR sau cele care au configurate conturi personalizate ale UTILIZATORILOR ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;

– Aparatele de aer conditionat care au fost montate, aparatele de bucatarie care au fost folosite, masinile de calcat care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.), aspiratoare care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate.

  Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre CUMPARATOR acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

*Nu se accepta colete cu plata ramburs.

* Contravaloarea produselor se achita in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care primim produsele si confirmam acceptarea returului. 

 magrot.ro plateste pentru fiecare colet livrat suma de 20 lei prin curier si 11 lei prin posta  in functie de valoarea produsului sau a comenzii magrot.ro acopera total sau partial livrarea coletului.

*Valoarea restituita nu poate include taxa de livrare a coletului astfel valoarea restituita va fi dupa cum urmeaza:

Exemplu 1: daca pe factura apare ambalare si livrare 0 lei atunci valoarea maxima a care o puteti primi la un eventual retur va fi mai mica cu 20 lei daca livrarea a fost prin curier sau mai mica cu 10 lei daca livrarea a fost facuta cu posta.

Exemplu 2: daca pe factura apare la sectiunea ambalare si livrare o anumita suma atunci valoarea maxima a care o puteti primi la un eventual retur va fi mai mica cu diferenta dintre 20 lei si valoarea livrarii platite daca livrarea a fost prin curier sau diferenta dintre 10 lei si valoarea livrarii platite daca livrarea a fost prin posta

Daca comanda cuprinde mai multe produse si doar unul se doreste a fi returnat valoarea restituirii se calculeaza la fel ca la calculul pe comanda functie de valoarea produsului returnat.

Returul pentru inlocuirea marimii sau modelului este acceptat o singura data. 

PROCEDURA DE SCHIMB 

Comenzile plasate in urma unui retur la o comanda anterioara si pentru care se solicita schimb cu o alta masura sau alt produs, nu beneficiaza de transport gratuit. 

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat, iar pentru aceste comenzi nu se pot aplica vouchere.

RAMBURSARE CONTRAVALOARE PRODUSE RETURNARE

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am primit produsul si am confirmat acceptarea returului. 
Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat de client ( informatii necesare: Nume titular cont, cont IBAN)

Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de magrot.ro la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit sau acoperirea partiala a transportului.

Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei (plic sau colet).

In cazul in care aveti un colet neridicat sau neachitat, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin plata online sau prin ordin de plata. 

[/expander_maker]

In caz de frauda sau comenzi efectuate si confirmate dar neridicate din vina clientului ne rezervam dreptul de a publica numele, numarul de telefon, impreuna cu awb-de retur in Baza Nationala clienti neseriosi.ro

 Aveti dreptul de a nu accepta termenii si conditiile la efectuarea oricarei comenzi caz in care nu ve-ti putea efectua comanda.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de termeni si conditii sau comenzi efectuate pe www.magrot.ro nu ezitati sa ne contactati la e-mail contact@magrot.ro sau 0752609551 de luni-vineri intre orele 9-17