Publicat pe

Magrot Shop brand

Magrot este un brand românesc de accesorii din piele, fondat si inregistrat la OSIM în 2021. Magazinul online Magrot Shop oferă o gamă largă de produse, inclusiv portofele, borsete, genti, brelocuri, curele, idei pentru cadouri și multe alt produse sau accesorii.

Produse

Magrot Shop ofer─â o gam─â larg─â de produse, inclusiv:

Produsele Magrot Shop sunt fabricate din piele naturală de înaltă calitate,. Magazinul oferă o varietate de modele și culori, pentru a satisface toate gusturile.

Calitate și durabilitate

Magrot Shop ofer─â produse de ├«nalt─â calitate, fabricate din materiale durabile. Magazinul pune accent pe utilizarea unor materiale ╚Öi tehnici de produc╚Ťie de ultim─â genera╚Ťie, pentru a asigura o calitate ridicat─â ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â lung─â a produselor.

Produsele sunt oferite atat pe magrot.ro dar si pe multe alte platforme cum ar fi emag vezi aici, magazinul pe cel: vezi aici, ne gasiti Okazii vezi aici. Avem deasemenea si prezenta internationala in Ungaria vezi aici si Bulgaria vezi aici

Perspective de viitor

Magrot are planuri de extindere a afacerii ├«n viitor. Magazinul inten╚Ťioneaz─â s─â deschid─â magazine fizice ├«n Rom├ónia ╚Öi ├«n alte ╚Ť─âri din Europa. De asemenea, inten╚Ťioneaz─â s─â lanseze noi colec╚Ťii de produse, care s─â r─âspund─â nevoilor ╚Öi gusturilor unor categorii mai largi de clien╚Ťi.